Ford presenterar nya Transitmodeller – Trail och Active

2020-07-14

Nu presenterar Ford två nya versioner för Transit: Trail för tuffare förhållanden och den SUV-inspirerade Active. Transit Trail har mekanisk differentialbroms för bättre grepp på tuffa vägunderlag och modellen finns även med intelligent fyrhjulsdrift. Active har istället en SUV-inspirerad stil för Transit Custom med unik interiörutrustningslista, och även den finns med mekanisk differentialbroms.

Förra året gjorde Ford sitt bästa transportbilsår på 25 år och var för femte året i rad Europas största transportbilsvarumärke. Nu presenterar Ford två nya versioner av Transit, Trail och Active.

–Modellerna Active och Trail visar hur mångsidig och kapabel Transit-serien kan vara. Från företag som behöver köra på tuffa vägunderlag till aktiva och äventyrliga familjer, så finns det en Transit som passar allas behov, säger Hans Schep, chef för transportbilar på Ford Europa.

Trail – för alla vägförhållanden
Nya Transit Trail har designats specifikt för tuffa körmiljöer och får bättre grepp med en mekanisk differentialbroms, mLSD, tillsammans med framhjulsdrift, och Transit Trail går också att få med intelligent fyrhjulsdrift för mer utmanade vägunderlag.

Den intelligenta tekniken för fyrhjulsdrift kompletteras också med två extra körlägen, för att ge bättre prestanda och stärka förarens självförtroende i olika körsituationer. Fyrhjulsdriften kan vid behov låsas till att fördela vridmomentet jämnt mellan fram- och bakaxlarna på väglag med extremt dåligt grepp.

Trail-versionen har svartbeklädda främre och bakre nedre stötfångare och sidopaneler. Texten ”Ford” i stora bokstäver i den matta, svarta grillen ger en djärv och bestämd attityd som kompletteras med unika 16-tums lättmetallfälgar och ”Trail”-logotypen på ytterdörrarna.


Mångsidig Active för ett äventyrligt liv
Active erbjuder mer utrymme och lastförmåga och kännetecknas av ett SUV-inspirerat yttre med 17-tums lättmetallfälgar, signaturnätgrill och inklädda hjulbågar, karossidor, bakre stötfångare och sidospeglar. En Active-dekal bak på bilen kompletteras med Active-emblem på varje vinge. Transit Custom Active går också att få med mLSD. Active har en unik interiörspecifikation, med bland annat halvlädersäten.


Kontakta oss


Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil