Ford presenterar nya Mustang Mach-E GT – kvickast i klassen

2020-10-08

Nu presenteras Ford Mustang Mach-E i en GT-version, som kommer till Europa mot slutet av 2021. Mustang Mach-E GT gör 0 till 100 kilometer i timmen på 3,7 sekunder med hjälp av fyrhjulsdrift och en elmotor på 465 hästkrafter. Nu får Mach-E-kunder också fem års fri tillgång till FordPass Charging Network och ett års fri tillgång till IONITY-nätverket.

Mustang Mach-E GT kommer till Europa i slutet av 2021 med imponerade prestanda och den ikoniska Mustang-karaktären samtidigt som den rymmer fem personer. Bilen gör 0 till 100 kilometer i timmen på bara 3,7 sekunder med fyrhjulsdrift och 465 hästkrafter. Ingen annan bil i klassen accelererar snabbare.

För laddningen har Mustang Mach-E GT ett branschledande system för sömlös, integrerad åtkomst till laddning över hela Europa. Dessutom ger Ford nya Mach-E-ägare just nu fem års fri tillgång till FordPass Charging Network och ett års fri tillgång till IONITYs snabbladdningsnätverk, där Ford är medgrundare.

– Nya Mustang Mach-E GT visar helelektrisk prestanda på riktigt. Men en bra prestanda betyder ingenting om du inte vågar använda den. Våra laddningsalternativ gör att Mustang Mach-E-kunder kan njuta av den elektrifierade Mustang-upplevelsen med vetskapen att de kan ladda snabbt och enkelt i hela Europa, säger Stuart Rowley, Europachef på Ford.

Skräddarsydd specifikation
Mustang Mach-E GT har försetts med stötdämparsystemet MagneRide, 20-tums lättmetallfälgar, rödmålade bromsok och unika exteriörfärger. På insidan finns en 15,5 tums full HD touchskärm med nästa generation av kommunikation och underhållningssystemet SYNC, som lär sig av förarens beteende och ger smarta, personligt anpassade förslag. Den förbättrade interiören har även Ford Performance-säten och en unik ratt med mockadetaljer.

Ford kommer snart att offentliggöra priser för nya Mustang Mach-E för Sverige, varpå man också kommer öppna upp för förbokningar av bilen. Priser för GT-modellen kommer avslöjas längre fram. 

Kontakta oss

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil