Nya Puma ST – både spännande och praktisk

2020-11-13

Bästa kompakta SUVen i sitt segment? Vi tror det. Med hyllad kördynamik från Ford Performance, Ecoboost-motor och 486+80 liters bagage är nya Puma svårslagen. Nyfiken? Lagom till lanseringen finns en interaktiv filmserie där du kan uppleva det vi redan vet. Ren och skär körglädje hittar du här.

EXKLUSIV PRESTANDA, tuff styling och innovativa funktioner gör nya Puma ST rolig att köra. Samtidigt är den otroligt praktisk med sitt kompakta SUV-format och rejäla lastutrymme.

NU PRESENTERAR FORD nya Puma ST  med den hyllade kördynamiken från Ford Performance – för första gången i Europa. Och kombinationen av körglädje och funktion är avgörande: – Riktiga entusiaster kommer inte nöja sig med mindre spänning bara för att livet kräver en ”förnuftigare” bil, säger Stefan Müntzinger, Europachef för Ford Performance, och konstaterar stolt: – Vi tror att vi har den bästa kompakta SUV:en i segmentet. Puma ST drivs av en 1,5-liters EcoBoost- motor på 200 hästkrafter och löser lätt 0–100 kilometer i timmen på 6,7 sekunder. Det här är dessutom den första kompakta SUV:en med differentialbroms, som optimerar greppet för framvagnen. Styrningen är ett fokusområde för alla ST-modeller och Puma ST svarar direkt och exakt.

DEN SPORTIGA DESIGNEN kombinerar form och funktion. Spoilern i främre stötfångaren ökar nedpressningen i framvagnen med nästan 80 procent, medan den stora tak- spoilern bak ger optimerad aerodynamik. Lastutrymmet landar på rejäla 456 liter med hjälp av Fords MegaBox – ett extra förvaringsutrymme på 80 liter under bagagerumsgolvet. Puma ST finns hos utvalda Fordhandlare i Sverige från och med december i år

Kontakta ossNytt från din Fordhandlare


Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil