Nu laddar vi för nya E-Transit

2021-01-28

Ännu en efterlängtad nyhet är på väg. Den här gången handlar det om nya helelektrifierade E-Transit. Framtidens sätt att leverera.

Den 12 november fick vår trotjänare Ford Transit, som dessutom är en del i vår marknadsledande position inom transportbilssegmentet, en helt ny modernt sprakande kostym. Helelektrifierad och med oöverträffat utrymme är den en svårslagen jobbarkompis. 55-åringen har fått en makeover som heter duga.

Under 2022 lanserar Ford eldrivna E-Transit, den första helelektriska skåpbilen som erbjuds av en amerikansk biltillverkare. Den är utformad för att kunna drivas helt utan C02-utsläpp och med lägre behov av underhåll, vilket stöttar företagens hållbarhetsmål och ger lägre driftskostnader.

E-Transit kommer att finnas tillgänglig i modellerna Chassis Cab, Cutaway och Cargo Van, under 2022. Den helelektriska Transit kommer i tre längder, tre takhöjder och har ett sömlöst integrerat batteri som ger ett ännu större lastutrymme. Det innebär att den är utformad för alla typer av lastjobb, oavsett om det handlar om leverans av paket eller att driva en mobil verkstad. Samtidigt är Transit tystgående och miljövänlig på bästa tänkbara sätt. Undersökningar visar att fler och fler kan tänka sig en helt elektrifierad företagsbil, vilket borgar för att E-transit kommer att bli den stora succé som Ford förutspår. Dessutom finns ett ständigt växande antal miljözoner i svenska städer där koldioxidutsläpp inte tillåts. Idag finns redan restriktioner i Stockholm, Göteborg, Malmö, Mölndal, Uppsala, Helsingborg, Lund och Umeå. År 2022 skärps lagarna kring detta ytterligare.

Kontakta ossNytt från din FordhandlareE-Transit


E-Transit Building siteAktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil