Vi söker två medarbetare till vårt rekond-team

Vill du bli en viktig del av Lundins Bil i Visby? Vi söker två medarbetare till vårt rekond-team

2024-02-21

Just nu söker vi två nya medarbetare på heltid, varav en tjänst är ett vikariat på cirka ett år. Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av professionell bilvård & rekond. Du kommer att arbeta med rengöring av bilar som ska ]iordningställas inför försäljning, men även kunders bilar som vill att deras bil ska återfå sin forna glans. Det är ett fysiskt yrke och kräver att du gillar att röra på dig. Vi strävar efter att vara en hållbar arbetsplats med hållbara medarbetare och vi tror att mångfald, inkludering och jämlikhet gör oss till ett bättre företag.

Är du den vi söker? 

Du bör ha en genuin känsla för bilar och vilja att överträffa kundernas förväntningar. Du är ansvarsfull, har god känsla för detaljer, är strukturerad och noggrann då arbetet ibland innehåller flera komplicerade moment. Du är van att arbeta självständigt men uppskattar att ingå i ett team och har god samarbetsförmåga. B-körkort är ett krav. Vi erbjuder dig en lärorik och trivsam arbetsplats i en härlig arbetsgrupp, där vi drivs av att ge kunden branschens bästa service. 

Är du intresserad? 

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta Ulf Mattiasson [email protected] eller ring 0498-12 09 21. Sista dag för ansökan 13 mars. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning med start snarast möjligt. Vi tillämpar löpande intervjuer så skicka in din ansökan redan idag.


Kontakta ossAktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil