Ford stödjer internationell ungdomscup

2015-07-05
Den 29:e juni gick startskottet för årets Partille Cup – världens största och mest internationella handbollstunering för ungdomar. Denna 46:e gång i ordningen, tog Ford plats på listan över leverantörer och samarbetspartners.

Vi ställer upp för Partille Cup på fler än ett sätt. Och inte bara som leverantör och bilpartner. Idag såg vi till att tjejerna i IK Baltichov fick komma in på kontoret och svalka sig ...

Främjandet av global interaktion och samverkan går i linje med en av FORDs starkaste värdegrunder – mångfald.

- Med hjälp av vår globala omfattning arbetar Ford intensivt mot målet att kunna erbjuda enastående produkter och service till våra kunder. Precis som dessa ungdomar tränar inför sina mål, säger Mikael Antonsson, försäljningschef på Ford Motor Company AB.

Under träningsåret är Partille Cup en målsättning för många kämpande ungdomar. Men turneringen är så mycket mer än bara en tävlingsarena. Den är framförallt en internationell mötesplats – genom åren har över 400 000 ungdomar från 93 olika länder deltagit i cupen.

Ford Motor Company AB sponsrar Partille Cup tillsammans med Fordåterförsäljaren Brandt Fordon som står för leveransen av bilar. Inte mindre än 25 Ford-fordon används för transporter under cupen:
– Vi kör nya Mondeo med sitt stora bagageutrymme för att frakta bagage, mat och dryck. Och Tourneo Custom-bussar för komfortabel och smidig transport av spelare och ledare, berättar Sebasian Brandt, försäljningschef på Brandt Fordon, själv handbollsfantast och före detta handbollsspelare.
– Vi hoppas att denna insats underlättar arbetet med ungdomsarrangemanget och önskar alla tävlingsglada ungdomar ett stort lycka till, avslutar han.

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil