Sverige störst i Europa på Mustang 2015

2015-12-22
Sedan den nya Ford Mustang började säljas i början av året har 447 stycken sålts i Sverige, vilket är mer tre gånger Europasnittet per capita. Allra flest Mustanger har sålts på BilMånsson i Halmstad, som ensamt står för mer än hälften av försäljningen i Sverige.

2015 har varit ett bra år för Ford Mustang – i synnerhet i Sverige. I januari lanserades den nya Ford Mustang och många fantaster gladdes åt att den redan från början såldes i Sverige.
Sverige köper tre gånger fler än övriga Europa.

Totalt har 447 Mustanger sålts i Sverige sedan säljstarten i januari, vilket är nästan 5 % av försäljningen i hela Europa. Räknat per capita har svenskarna köpt tre gånger fler Mustanger än vad övriga Europa har gjort. Det gör Sverige bäst i Europa.
BilMånsson har sålt flest i hela Europa. BilMånsson i Halmstad har ensamt sålt 226 av Mustangerna i Sverige under 2015. Det gör bilhallen bäst i Europa på att sälja Ford Mustang.

– Det finns egentligen ingen konkurrens till Mustang i det segmentet. Den överlevererar på alla plan, såväl design, kvalitet och naturligtvis körglädjen. Så fort man sätter sig bakom ratten är det liksom inget att tveka på längre. Så det är lätt att förstå att kunderna gillar den, säger Clas Månsson, vd på BilMånsson.

Fick göra exklusivt besök i Mustang-fabriken
Som bästa Mustanghandlare i Europa fick Clas Månsson nyligen göra ett exklusivt besök på Mustangfabriken i Flat Rock, som i dag tillverkar Mustanger till 142 marknader.
– Som bilbyggare kan man nog inte komma högre upp än att få bygga i Flat Rock, och det syns på glimten i ögonen hos de som arbetar där, avslutar Clas Månsson.

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil