Ford avslöjar nya Transit Custom-modeller: Black Edition och Sport Series

2016-11-30
Ford har avslöjat exklusiva nya varianter av transportbilen Transit Custom som ger både stilfulla och funktionella transporter för företag och hantverkare som vill stå ut från mängden. Den exklusiva Transit Custom Black Edition kommer bara säljas i 1000 exemplar i Europa. Dessutom lanseras Transit Custom Sport Series som ett svar på den ökade efterfrågan på fler sportigare varianter av den populära transportbilen.

Ford har i dag presenterat två nya versioner av den populära transportbilen Transit Custom. Det är dels en exklusiv Black Edition – som bara kommer säljas i 1000 exemplar i Europa –dels en ny version av den sportigare Transit Custom Sport.

Nya Black Edition med djärva kontraster och sportig stil
Den exklusiva Black Edition börjar levereras under våren 2017 och kommer i fyra iögonfallande färgscheman med tak, backspeglar, instegsskydd och dekordetaljer i kontrasterande färger, tillsammans med unika, svarta 17-tumsfälgar i aluminium. Black Edition bygger på modellen 290 Trend med den kraftfulla, nya 2,0-liters dieselmotorn Ford EcoBlue, med 170 hk med en sexväxlad manuell växellåda, med det utvecklade chassit från Transit Custom Sport.

Större efterfrågan på sportigare transportbilar
Efterfrågan på sportigare och mer distinkta Transit-modeller har fortsatt att växa sedan den ursprungliga Transit Sport lanserades 2007. Under de första 10 månaderna 2016 har försäljningen ökat med 47 procent, till 1800 sålda bilar i Europa. Den nya Transit Custom Sport möter kundernas efterfrågan på ett bredare utbud med fler sätessammansättningar. Transit Custom Sport finns nu i åtta olika varianter.

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil