Ford Kuga officiell bil för Svensk Innebandy

2016-12-22
Fords populära SUV Kuga är ny officiell bil för Svensk Innebandy. Den gemensamma tron på mångfald är en nyckel i samarbetet.

Avtalet mellan Svensk Innebandy och Ford Motor Company AB är till en början på ett år.

- Vi hoppas och tror att det här är början på en lång relation. Vi arbetar aktivt med inkludering i vår verksamhet och har Svensk Innebandys Utvecklingsmodell som verktyg för att uppfylla det. Det är något som Ford ställer sig bakom. De vill, precis som oss, förstå och engagera människor genom att se dem som individer. Alla människor, oavsett bakgrund och förutsättningar, ska behandlas med respekt och värdighet, säger Göran Harnesk, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Ford ska synas i sociala medier och på plats i samband med arrangemang av olika ungdomsturneringar och landskamper på hemmaplan.

- Ford Motor Company har en lång historia inom sponsring av idrott. Det är en ära för oss att bli officiell bil för Svensk Innebandy som är en av Sveriges största idrottsorganisationer. Precis som Fords bilar är innebandyn mångsidig och tillgänglig för alla. Vi ser fram emot ett givande samarbete både på nationell och lokal nivå, säger Erik Lindham, informationschef på Ford Motor Company AB.

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil