Tinder-användare swajpar höger för blinddejt i en Ford Mustang

2017-01-10
I Storbritannien har Ford och dejting-appen Tinder matchat ihop singlar för en blinddejt i ikoniska sportbilen Ford Mustang. Paren kopplades ihop efter att de valt att lära känna en Tinder-profil med beskrivningen ”det här är dejten du väntat på – Ford Mustang tar dig på dina drömmars blinddejt”.

Ett spännande samarbete har dragits igång mellan Ford och dejting-appen Tinder i Storbritannien. Singlar träffas i en Ford Mustang för en blinddejt, efter att ha swajpat höger – alltså valt att lära känna en viss profil på Tinder. Ford och Tinder tog fram en profil där singlar kan välja att swajpa höger om de är intresserade av en drömdejt i en Ford Mustang.

– Jag tror det ger ett häftigt intryck att dyka upp i en Ford Mustang till första dejten. Det är en ikonisk bil som drar ögonen till sig, säger Jim Farley på Ford.

– Mustangen har förändrat hur människor ser på amerikanska sportbilar. Tinder har förändrat hur människor träffas. Vi tyckte därför att det verkade rimligt att jobba tillsammans och skapa lite magi för alla singlar där ute, säger Derek Callow på Tinder.


Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil