Robotrumpor har satt sig 25 000 gånger i nya Ford Fiesta

2017-08-25

Nya Ford Fiesta finns i olika versioner för att passa dig nästan helt oavsett livsstil. Den karismatiska bilen har en lång lista på utrustning för att förgylla vardagen, som parkeringshjälp, fotgängarigenkänning, öppningsbart panoramaglastak och ett av marknadens kraftigaste ljudsystem från B&O PLAY. Och för att säkerställa sätenas hållfasthet har robotrumpor satt sig i dem 25 000 gånger.

Ford Fiesta har ända sedan lanseringen för över fyrtio år sedan byggts i samma fabrik i Köln. När fabriken nu rullar ut den åttonde generationen – i en hastighet av en bil var 68:e sekund – finns alla möjligheter för föraren att ge bilen sin egen personliga prägel. Fyra versioner finns tillgängliga från start, allt från instegsmodell till en sport- och en lyxmodell, och ytterligare två versioner kommer nästa år. Totalt går bilen att variera i upp till 20 000 olika utföranden.

– Vi delar våra kunders passion för Fiesta och det har gjort att vi kunnat ta bilens älskvärda, roliga och körglada karaktär till nästa nivå, med ett större utbud av modeller än någonsin, som alla har en distinkt personlighet, säger Steven Armstrong, chef för Ford Europa, Mellanöstern och Afrika.

Sofistikerad interiör och smart teknologi

Trots att Fiestan inte är någon storbil har Ford försett den med högkvalitativa material, sömlösa ytor och en intuitiv design interiörmässigt, vilket ger bilen en lugnande och fridfull miljö. Interiören är influerad av hur vi använder våra smartenheter och surfplattor, och i mitten av instrumentbrädan flyter en surfplatteinspirerad skärm. 8-tumsskärmen styrs med hjälp av både svep- och nyprörelser direkt på touchskärmen.

– Människor avgör inom tre minuter om de älskar en produkt eller inte, och samma sak gäller för bilar. Från ögonblicket du sätter dig i bilen får du kontakt med lukten, med känslan i ytskikten eller ljudet av dörren när den stängs. Om vi designers kan hjälpa till att skapa den perfekta upplevelsen för dig som kund är det väldigt kraftfullt, säger Amko Leenarts, global chef för interiördesign på FordAktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil