BEWA Intraf får prestigefyllt kvalitetsutmärkelse från Ford Motor Company

2018-10-19

Fords Qualified Vehicle Modifier (QVM), är en kvalitetsäkring för att säkerställa att byggnationer av fordon görs på rätt sätt - enligt Fords påbyggaranvisningar. BEWA Intraf blir en av de första i Sverige med att få kvalitetsutmärkelsen, och därmed är företaget nu godkända för monteringar av Ford Transit Färdtjänstbussar

Bewa Intraf AB har mer än 30 års erfarenhet av anpassningar av färdtjänst, skolbuss, sjuktransport, funktionshindrade och specialfordon.
Företaget består av två företag, Bewa Intraf AB samt Bewa Intraf Fordonsteknik AB och har ca 60 anställda och omsätter ca 145 milj. SEK. Företagen är belägna i Munkedal samt i Uddevalla, Västra Götaland.

Företaget startades 1987 och har därefter vuxit till en av Nordens största i branschen och varit en trogen påbyggare för Ford.

Ett stort och viktigt steg i utvecklingen för såväl BEWA Intraf som Ford Sverige är QVM-certifieringen. Det har varit en lång process att nå slutmålet där Fords europeiska huvudman i Köln, Tyskland, varit ytterst ansvariga för certifieringsprocessen. Hos Ford i Sverige är man glada och stolta:

- Det känns oerhört bra att Bewa Intraf i Munkedal är en av de första i Sverige med en kvalitetssäkrande certifiering för våra produkter inom färdtjänst, säger Tobias Hägg, chef för transportbilar hos Ford Sverige

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil