Ford avslöjar namnet på sin nya elbil: Ford Mustang Mach-E

2019-11-14

På måndag ska Fords nya elbil avtäckas för omvärlden, men redan idag stod det klart att den helt nya, helelektriska SUV:en kommer bära det ikoniska ponny-emblemet och heta Ford Mustang Mach-E.

Helelektriska Ford Mustang Mach-E har världspremiär på måndag den 18 november under ett event i Los Angeles och kommer att livestreamas på YouTube, Facebook och Twitter. Till sin hjälp tar Ford skådespelaren Idris Elba som ska introducera den nyaste medlemmen i Mustang-familjen för omvärlden.

Ford har varit sparsamma med detaljerna kring bilen, men man har avslöjat att bilen kommer ha en räckvidd på upp till 60 mil. När bilen avtäcks på måndag kommer man att presentera ytterligare specifikationer och tekniska data.

Under den första halvan av nästa år kommer svenska kunder kunna beställa bilen, med leverans under andra halvan av nästa år. I vissa länder kommer man kunna förbeställa bilen redan på måndag den 18/11, detta gäller dock inte Sverige (även om förbeställning kan läggas tidigare betyder inte det att leverans sker tidigare).

Besök https://www.ford.se/kopa/upptack/hybrid-elektrifiering/all-electric för mer information om Fords satsning på elektrifiering. 



Kontakta oss

Aktuella nyheter

Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil