10 skäl till att välja Ford!

I en värld med många attraktiva personbilar såväl som transportbilar, skiljer sig verkligen Ford från mängden. Prisbelönt design och fantastisk ny och innovativ teknik som erbjuds i hela sortimentet oavsett om det är en personbil eller en transportbil. Ta en provtur och upplev skillnaden. Dessutom gör vi vårt yttersta för att se till att du som kund och brukare av våra produkter skall uppleva en säker bil och bra service. Vi kan och hjälper dig med finansiering och försäkring som är anpassade ute från dina behov och din ekonomi.

1. Design

Ford kinetic design är därför våra bilar ser mer spännande än någonsin. Kraftfulla, dynamiska linjer som skapar energi i rörelse.

2. Kvalitet

Din Ford är konstruerade och byggd, så att den känns lika bra efter många års användande som den dagen du köpte den.

3. Miljö

Användandet av Ford ECOnetic Technology har Ford åtagit sig att skapa fordon med bättre bränsleekonomi, minskade CO2-utsläpp och lägre ägandekostnader.

4. Säkerhet

Fords intelligenta säkerhetssystem använder avancerad teknik för att förhindra olyckor och om en olycka skulle inträffa, för att skydda dig.

5. Smart

Bilar som parkerar sig själva, eluppvärmd framruta, tanklocket som ser till att du tankar rätt bränsle - det är bara några av de många smarta lösningar från Ford som gör livet enklare.

6. Pris

Vi erbjuder alltid en kombination av innovativ teknik och ett spännande produktinnehåll till ett attraktivt pris oavsett om det gäller en personbil för privatbruk eller en stor företagsflotta av transportbilar.

7. Service och Reparationer

Vi garanterar att vi har de bäst utbildade mekanikerna och alltid de senaste uppdateringarna som är tillgängliga för just din Ford.

8. Ford Originaldelar

De höga krav på design och produktion av Ford Genuine Parts ser till att de har exakt rätt passform och finish för din Ford.

9. Ford Credit Finansiering

Vi har använt vår omfattande kundupplevelse att skräddarsy en rad specialiserade finansieringspaket till dig. Vi hittar säkert vad du behöver, oavsett ekonomiska behov. Läs mer här!

10 Ford Försäkring

Ford Försäkring är utformad för att ge dig den Ford äger en enkel, tydlig och säker bilförsäkring. Läs mer här!Erbjudanden

Visa senaste erbjudanden från AB Lundins Bil

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från AB Lundins Bil